Maatpakken

Uw pak op maat

Elegantie en stijl op vlak van mannenkleding vertaalt zich in maatpakken van het merk PM Eleganza Milanese.

Niet zomaar kostuums, maar echte pakken van onberispelijke kwaliteit, gemaakt in Italië met de beste Italiaanse stoffen die moeten beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnorm.

Dat wil zeggen dat de maatpakken een ongelofelijk goede pasvorm hebben en passen bij de beleving en de hoogstpersoonlijke stijl van de drager. Daarom dat Massimo Pirrone altijd een zeer persoonlijk gesprek heeft met de klant, vooraleer hij overgaat tot het opmeten van het maatpak.

Bespoke Tailoring

De PM Eleganza Milanese maatpakken zijn altijd stijlvol en tijdloos van model en pasvorm.

Het zijn de hoogstaande kwaliteit, de details en de zorgvuldige keuze van de stoffen die bij PM Eleganza Milanese het verschil maken. Want ook het gebruikte materiaal is een statement.

Je hebt enkel iemand nodig die dat onderkent en kan omtoveren tot een onberispelijk, tailor made maatpak dat iets zegt over de persoonlijkheid van de drager.

Uw pak op maat

Per quanto sembrino cose di secondaria importanza, la missione degli abiti non è soltanto quella di tenerci caldo. Essi cambiano l´aspetto del mondo ai nostri occhi e cambiano noi agli occhi del mondo ct Verginia Woolf

Made to measure